Psychowalkman (AVS přístroj)

Bojujete s psychikou? Máte problémy s depresemi, stavem sklíčenosti, nemůžete se soustředit, bojujete se závislostí, bolestí hlavy? Nedaří se vám relaxovat? Psychowalkman je unikátní metodou stimulace mozku.
Abstrakce

Psychowalkman – jak funguje

Použitím psychowalkmanu se v mozku navodí většinou frekvence alfa nebo theta. Mozek totiž v době aktivity pracuje ve frekvenci beta, odpočívá v alfě, spí v deltě a stav, který umožňuje pochopit nepochopitelné se nazývá theta. Dochází ke zvýšené produkci endorfinů a serotoninu, čímž se dají zmírnit různé potíže. Princip psychowalkmanu se zakládá na metodě, která je zkoumána a vyvíjena od 40. let našeho století. Tato metoda se nazývá audiovizuální (světelně-zvuková) stimulace mozku.

Psychowalkman – pravidelné používání

Při pravidelném používání psychowalkmanu - při pravidelné stimulaci mozku se mohou vytvořit nové nervové spoje. Výhodou je,že se výkonnost mozku zvýší o hodnoty měřitelné testy IQ.

Psychowalkman – účinky

  • rychlé odstranění únavy
  • zvýšení psychické odolnosti – kondice
  • rychlé dodání energie
  • zrychlení učení, soustředění
  • zlepšení paměti, koncentrace
  • zmírnění až odstranění potíží s usínáním, depresí, bolestí, nemožnost soustředění
Psychowalkman také působí na psychosomatické potíže, zlepšuje schopnost učení se a napomáhá k novým, tvůrčím nápadům.

Psychowalkman – co se děje

K reakci mozku na psychowalkman dochází během několika minut po spuštění. Člověk velmi pozitivně reaguje na světelné a zvukové signály, které vycházejí z brýlí a ze sluchátek. Mozek bez nebezpečí negativních následků nebo vzniku závislosti naladí a začne vysílat do těla např. beta-endorfiny. Jednotlivé programy jsou sestaveny vždy za určitým účelem, jejich účinek přetrvává několik hodin, nebo i dní, záleží na okolnostech.

Psychowalkman – programy

Na psychowalkmanu si můžete vybrat z takových programů, jako je rychlý odpočinek, učení, soustředění, rozvoj tvořivosti, univerzální relaxace, vědomí těla a duše a podobně. Programy trvají většinou 15 – 35 minut.

Lidé, zkoumající chování savců zjistili, že šimpanzi chodili desítky kilometrů daleko jen proto, aby viděli záblesky slunce na vodní hladině nebo slyšeli zvuk vodopádu. Pokud nemáte v okolí vodopád, nezoufejte, psychowalkman postačí!
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies