Průvodce úspěšným rande

Na každém setkání s mužem, zvláště jedná-li se o první rande, se snažíme udělat co nejlepší dojem. Ale jak na to? Být vtipná nebo radši vážná? Rozverná nebo konzervativní? Ani jedno. Nejdůležitější je být sama sebou.

Muž se ženou sedící u stolu

Uvolněte se, prosím!

Muže přitahují pohodové holky, ne vystresované nebo nepřístupné dámy. Proto se uvolněte a neberte rande příliš vážně. Dokud budete myslet na to, jestli se mu líbí vaše halenka nebo zda jste na předchozí otázku neměla odpovědět jinak, nebudete sama sebou. Berte rande jako hru a vyhněte se přílišnému očekávání.

Nesrovnávejte

Žádný muž se nemůže vyrovnat pohádkovému princi, o kterém sníte. Nechoďte na rande s nekonečným seznamem toho, co by měl chlap mít, jinak budete zklamaná! Místo toho se snažte poznat nového muže a respektujte jeho názory, i když si myslíte přesný opak.

Mluvte a naslouchejte

Mluvení je stejně důležité jako naslouchání. Můžete mu vyprávět o svých plánech, koníčcích, ale řeč o skvělých šatech, které jste si koupila minulý týden, raději vynechejte. Stejně jako muž dává prostor vám, tak byste měla i vy jemu. Dokažte, že vás zajímá, co říká, řečnickými otázkami typu: „Vážně? To je zajímavé.“ Doplňujte jej, ale neskačte si do řeči. Pozor na přehnanou upovídanost! Občasné pauzy mezi řečí neuškodí.

Chvalte

Pochvalte mu účes, svetr nebo názory, které oceňujete. Hned z vás bude mít lepší pocit! Pokud mluví o něčem, co vás zaujalo nebo co máte taky ráda, dejte mu to najevo!

Oční kontakt

I když budete nervózní, snažte se nebrouzdat očima po místnosti. Dívejte se partnerovi do očí, váš pohled však musí být měkký a příjemný. Vyvarujte se dlouhému zírání, které znervózňuje.

Buďte nápaditá

Rande v restauraci nebo kině je sice prověřené, ale fádní. Buďte originální a vezměte ho tam, kde je nemožné se dobře nepobavit. Můžete navrhnout malý výlet do přírody, návštěvu hvězdárny, vyzvat ho na bláznivý závod na motokárách nebo na autodromu.

Buďte připravená na všechno

Kdo je připraven, není ohrožen. Ať už je vaše přesvědčení jakékoliv, mějte v peněžence dost na to, abyste případně mohla zaplatit alespoň svou vlastní útratu. Může se také stát, že z vašeho vyvoleného se vyklube hulvát a vy budete chtít zařadit zpátečku. Mějte připravenou dobrou výmluvu k odchodu nebo dostatek odvahy k vyslovení pravdy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies