13. října - mezinárodní den bez podprsenek

Tento den některé z nás chápou jako den boje za svobodu, přesněji řečeno za svobodu našich prsou. Ale naštěstí tento den všechny ženy neoslavují. Proč by taky měly? Nemusíme přeci oslavovat každou blbost jen proto, že se to někde píše, no ne?

Mezinárodní den bez podprsenek

 

My vám neříkáme, abyste své podprsenky v tento den sundaly a šli jen tak “naostro”. Jen byste se v tento den možná mohli alespoň zamyslet nad celým tím konceptem nošení podprsenek. Prsa jsou od přírody krásná, tak proč je zbytečně skrývat a svazovat do podprsenek? V dnešní době ale nemůžete jen tak vyjít na ulici, neboť stačí, aby bylo někde chladno, a každý to na vás hned pozná.

 

Několik důvodů, proč bychom neměly nosit podprsenku

 

Prozradíme vám, jak vám může prospět, když ji nebudete nosit. Vy se pak sami rozhodnete, jestli do toho jdete či ne. Možná si díky tomu uvědomíte, že ji ke svému životu vůbec nepotřebujete.

 

  • Když se zbavíte podprsenky, můžete tím zlepšit cirkulaci krve. Pokud si bez ní zvyknete chodit, prospěje to kardiovaskulárnímu systému. Kdybyste se nad samotnou podprsenkou chvilku zamyslely, došly byste určitě k závěru, že je to jen taková obrovská gumička, která vás nepříjemně svírá.
  • Některé dámy jsou zvyklé nosit podprsenku i na spaní. Na noc by se nosit rozhodně neměly. Mohou se pak u nich projevit i problémy s usínáním.
  • Dalším skvělým důvodem, proč byste ji neměly nosit, je ten, že vaše prsa budou zdravější. Podprsenky obecně nejsou zdraví škodlivé, ale musíte si uškodit špatně zvolenou velikostí. Jestliže nosíte příliš malou podprsenku, mohou vás bolet žebra, což může vést až ke zhoršení dýchání či jiným zdravotním komplikacím.
  • Jakmile odložíte podprsenku, vaše ňadra se postupem času zpevní. Možná se domníváte, že bez podprsenky ztratí vaše prsa tvar i pevnost, ale je tomu právě naopak. Prsa si na podprsenku tak zvyknou, že ji berou jako oporu a vaše prsní tak postupně ochabují.
  • Pokud nebudete potřebovat podprsenku, ušetříte spoustu peněz, což je další skvělý důvod, proč ji nenosit.

 

Abyste si na “nenošení” podprsenky trochu zvykly, zkuste si ji pro začátek sundat, když jste doma. Pak uvidíte, jak se to bude vyvíjet dál. Každopádně je to hezký námět k přemýšlení.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.2 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies