Hubnutí s jablečným octem

Jablečný ocet se stal hitem pro všechny, kteří se chtějí zbavit nadbytečných kil. Nenápadná tekutina totiž obsahuje vitamíny, esenciální aminokyseliny a dokáže nastartovat metabolismus. Jablečný ocet je výborným pomocníkem při redukční dietě.

Kousky jablka ponořené ve vodě

Jablečný ocet - snadné hubnutí

Nejdříve zkuste čtyřdenní odtučňovací kúru, při níž byste měli zhubnout až 5 kg! Vyzkoušejte tzv. Jarvisův nápoj (pojmenován po svém objeviteli, americkém lékaři a přírodním léčiteli Clintonu Jarvisovi).

Příprava Jarvisova nápoje

Do sklenice vody přimíchejte dvě kávové lžičky jablečného octa a dvě kávové lžičky medu. Připravený nápoj pijte nalačno před snídaní.

Vyvážený jídelníček a jablečný ocet

Ani za jablečný ocet se nedají schovat prohřešky v životosprávě. Neplatí, že dáte-li si ráno jablečný ocet, můžete sníst cokoliv. Aby byla dieta úspěšná, je třeba sestavit jídelníček s minimem tuků a sníženým množstvím rychlých sacharidů. Vyváženým jídelníčkem s podporou minerálních látek dosáhnete kýženého efektu, tedy zhubnout a zároveň si udržet pevnou a krásnou pokožku.

Při dietě se vyhýbejte

  • kávě
  • alkoholu
  • černému čaji

Doporučené nápoje při dietě

  • voda
  • zelený čaj
  • ovocné čaje

Při dietě konzumujte pouze

  • maso rybí
  • maso drůbeží

Vyběr jablečného octa pro hubnutí

Základem jablečného octa je mošt z nahrubo nastrouhaných jablek. Obyčejný jablečný ocet má světlou barvu a je levnější než ty ostatní. Je vhodný pro nakládání zeleniny, protože se vyrábí z jádřinců, slupek a málo kvalitních jablek. Láhev s nápadně čirým jablečným octem označuje právě ten, který není pro dietu vhodný.

Vyberte ten pravý

Kvalitní jablečný ocet seženete v prodejnách zdravé výživy, obchodech s biopotravinami a supermarketech s rozšířeným výběrem zdravé výživy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies