11 věcí, které muži dělají a ženy nikdy nepochopí

Výrok: "Ženy jsou z Marsu a muži z Venuše" se opět potvrzuje. Muži jsou prostě "jiní" a my nemáme šanci některé z jejich tzv. výstřelků pochopit. A pokud některá z vás tvrdí, že ano, pak buď lže, nebo je tou nejtolerantnější osobou na planetě!

Genderový symbol muže

1. Chodí na sportovní akce

Možná vám to připadá normální, jenže oni tam chodí za každého počasí. Nějaký déšť či mráz, ba ani krupobití je nezastaví. Pohodlně se usadí a spokojeně ukusují párek v rohlíku s kečupem, který jim díky deště teče po rukou. No co, mají přece kalhoty, do nichž se mohou po uspokojení svých chuťových buněk utřít. Však pračka vypere, hlavní je, že uvidí svého oblíbence spocené a promočené dávat vítězný gól.

2. Upravují své intimní partie na veřejnosti

Pokud nevěříte, sledujte po dobu alespoň tří dnů vaše partnery, kolegy i jiné muže, které vídáte. Někteří z nich si myslí, že je nikdo nevidí, protože to dělají tak "nenápadně", jiným to připadá normální a ostatní? Těžko říct, ale opravdu to většina z mužů dělá. Co takhle, že bychom si také začaly upravovat spodní prádlo, nebo vytahovat silonky před muži?

3. Chodí do striptýzových klubů nebo jej alespoň tajně touží vlastnit

Polonahé ženy natřásající se před slintajícími muži pomalu odkládají i ty nejtitěrnější svršky a na podlaze pod muži se tvoří galaktické kaluže - snad jen ze slin. Každý chlap vám bude tvrdit, že ho tam vytáhl ten druhý a druhý to zase svede na třetího, jen aby nemuseli nést vinu oni. Jak kdyby na tom záleželo. Nám jde přece o to, proč jim nestačí to, co mají doma. Copak oni by nenamítali, kdybychom svá obchodní jednání přesouvaly (po jejich vzoru) na Ladies night, které se hemží svlékajícími se muži bez pivních pupků?

4. Snaží se skrývat pleš absurdními metodami

Tři dlouhé vlasy přece neskryjí jinak plešatou hlavu, nepomohou bohužel ani příčesky jiného odstínu barvy vlasů. My, ženy, bohužel poznáme kaštanovou od  oříškové. Pánové by si měli uvědomit, že pleška je lepší než trapné maskování.

5. Dávají si přezdívky i v dospělosti

A ne ledajaké. Mnohdy se jedná o přisprostlé výrazy, které si dotyčný získal nějakým svým činem. V pořadí druhé nejčastější přezdívky vznikají podobností s někým z filmů, seriálů či hudební scény. Setkat se můžete s J-DOGem, GIPSYm, EMINEMem, COUDYm a dalšími.

6. Když jsou nemocní, chovají se jako děti

Chlapská nemoc na sedm? Samozřejmě, že rýmička. Toto běžné onemocnění je pro chlapy smrtelnou chorobou. Přestože by oni měli být těmi, které to neskolí, opak je pravdou. Neustále si stěžují, že je něco bolí, že jsou unavení a slabí a že by chtěli čajíček nebo polívčičku. Když však něco trápí nebo bolí nás, jsme jim téměř na obtíž. Co z toho, my víme, kdo je to "silnější pohlaví".

7. Oslovují ženy "kotě"

Ve vztahu se partneři oslovují různě, to je pravda a v rámci soukromí do toho nikomu nic není, ale představte si, že jste spolu například na akci společnosti, ve které jste zaměstnaná vy a váš drahý vám řekne: "Kotě, dones mi pivo, prosím." Já bych se v tu chvíli nejraději propadla, a co vy?

8. Odkopnou nás po prvním sexu

Už, už dostáváte pocit, že jste našly toho pravého. Nosí vám kytky bez důvodu, zve vás na drahé večeře, výlety a vymýšlí všelijaké zajímavé aktivity. O rodině se vyjadřuje s úctou a těší se na děti. No ideální chlap! Změna o 180° však nastane ve chvíli, kdy mu (lidově řečeno) dáme. Najednou nemají zájem, jednoduše nás zazdí. Chlapi si prostě asi musejí dokazovat, že jsou frajeři tím, že dostanou do postele obrovské množství žen.

9. Pijí Jägerbomby

Nikdy jste o tom neslyšeli? Jägerbomby jsou v podstatě "míchaný nápoj". Vznikl tím, že se do upitého půllitru piva vložila sklenice Jägermaistera a drink se poté vypil na ex. Nyní je populárnější kombinace s energy drinkem (místo piva). Pokud jste si toho nikdy nevšimly, zkuste se rozhlédnout kolem sebe, jakmile se octnete na nějaké párty, která není jen o tom se opít z nejlevnějšího alkoholu a pozvracet všechny kolemjdoucí. 

10. Jsou závislí na autech/motorkách a počítačích

V současnosti už neplatí pravidlo, že partnerky a auta se nepůjčují. Věřte, že spousta mužů by raději půjčila vás než auto. Do očí vám to samozřejmě neřeknou, ale vy to víte!

11. Nemluví s rodiči

Milujete své i partnerovy rodiče a nedokážete pochopit, proč on nemá rád ani jedny? Toto je silně individuální, ale určitě v tom bude mít prsty hrdost a ješitnost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies