10 rad pro zdravé hubnutí

Pokud chcete mít krásnou a štíhlou postavu, není Vaší nutností držet nějaké krátko – či dlouhodobé diety. Stačí jen, když celkově zaměníte na své nepříliš zdravé stravovací návyky za ty zdravé.

Žena s kudrnatými vlasy a křížkem na krku u bazénu

Rada č. 1 - žádné sladkosti

Vyhýbejte se rafinovanému cukru, čokoládám, coca – cole, moučníkům a podobným potravinám. Jestliže jste ten typ člověka, který nedokáže chuť na sladké překonat, tak si dopřejte sušené ovoce, nastrouhaný kokos, slunečnicová semínka nebo rozinky.

Rada č. 2 - omezte sůl

Zmírněte nadměrné solení. Sůl totiž zadržuje vodu v těle, čímž přispívá k nárůstu hmotnosti. A to není vše, po slaných jídlech se zvyšuje chuť na sladké.

Rada č. 3 - zapomeňte na bílé pečivo

Dáváte-li přednost bílému pečivu, těstovinám nebo bílé rýži, pokuste se je nahradit pečivem celozrnným, amarantovými nebo celozrnnými těstovinami.

Rada č. 4 - zeleninový salát

Ke každému jídlu si dopřejte zeleninový salát s olivovým olejem. Vitamíny a minerální látky, které jsou v zelenině obsaženy, napomáhají správnému trávení. Olivový olej tyto látky pomáhá ze zeleniny uvolňovat.

Rada č. 5 - pryč od smažených jídel

Pokud opravdu chcete zhubnout, vyhýbejte se velkým obloukem smaženým jídlům a tučným sýrům.

Rada č. 6 - pohyb je důležitý

Neměli byste zapomínat na pohyb. Jestliže na sportovní aktivity nemáte dostatek času, tak alespoň choďte pěšky do schodů.

Rada č. 7 - nehltejte

Jezte pomalu a do polosyta. Pokud máte pocit, že se Vám do žaludku vleze ještě jeden rohlík, je vhodná doba s jídlem přestat.

Rada č. 8 - potravinové doplňky?

Nevěřte všemu co slyšíte. Nečekejte, že pomocí potravinových doplňků budete mít za čtrnáct dní postavu modelek. Napomáhají však trávení, pročištění organismu a správnému nastartování metabolických procesů v těle.

Rada č. 9 - síla podvědomí

Věřte nebo ne, ale síla Vašeho podvědomí je obrovská. Představujte si každý den, než půjdete spát, jak je Vaše postava krásná a štíhlá. Jestliže máte nějaké citové problémy, tak si je uvědomte a zaměřte se na jejich řešení.

Rada č. 10 - pročišťujte své tělo

Pročišťujte své tělo alespoň jednou za měsíc. K pročištění využívejte pročišťovací čaje, prostředky nap odporu jater, výplachy střev, jednodenní půsty nebo návštěvy sauny.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies